Tarieven SEFI FIT / Karate

Bekijk onze tarieven voor de trainingen.
Voor vragen neem gerust contact op.

PROEFLES

FIT / Karate

2550 per maand
  • 1 x per week

FIT / Karate

3250per maand
  • 2 x per week

FIT / Karate

3850per maand
  • Onbeperkt

STRIPPENKAART

89,50
  • 10 lessen strippenkaart

De inning van de contributie geschiedt via automatisch incasso op of rondom de eerste van de maand. De contributie is een maandelijks bedrag dat gedurende het jaar 12 keer wordt afgeschreven. Tijdens de schoolvakanties vinden er geen reguliere karatelessen plaats, de SEFI FIT trainingen zijn er wel gedurende de schoolvakanties.

Inschrijfformulier

Hieronder het inschrijfformulier. Om je in te schrijven dient een ingevuld exemplaar (een digitale versie of een foto van de voor- en achterkant van het formulier) opgestuurd te worden naar info@sefi.nl of een ingevuld exemplaar uitgeprint mee te worden genomen naar de les.

INSCHRIJFFORMULIER DOJO SEFI

Tarieven jeugdkarate

Bekijk onze tarieven voor de Karate trainingen.
Als u vragen heeft kunt u ons altijd bellen of mailen.

PROEFLES

Karate tot en met 14 jaar

JEUGDKARATE

1950per maand
  • 1 x per week

JEUGDKARATE

2600per maand
  • 2 x per week

De inning van de contributie geschiedt via automatisch incasso op of rondom de eerste van de maand. De contributie is een maandelijks bedrag dat gedurende het jaar 12 keer wordt afgeschreven. Tijdens de schoolvakanties vinden er geen reguliere karatelessen plaats.

Inschrijfformulier

Hieronder het inschrijfformulier. Om je in te schrijven dient een ingevuld exemplaar (een digitale versie of een foto van de voor- en achterkant van het formulier) opgestuurd te worden naar info@sefi.nl of een ingevuld exemplaar uitgeprint mee te worden genomen naar de les.

INSCHRIJFFORMULIER DOJO SEFI