Welkom bij het KARATEFEESTJE van Dojo SEFI

Voor een sportief feestje!

   

Het thema van het feestje is “Een reis door Okinawa”, de plek waar het Goju Ryu Karate is ontstaan.

Tijdens het feestje worden de kinderen meegenomen in een stukje Japanse cultuur waarbij er op een speelse manier naar karatetechnieken wordt toegewerkt. De kinderen worden via verschillende spellen en uitdagingen lekker in beweging gehouden. Na het omkleden starten we met het avontuur. Alle kinderen trainen in een karatepak en leren ontwijkingen, stoten, trappen, meditatie & respect en vooral heel veel plezier! In de tussenpauze is er tijd voor een zelf meegenomen versnapering.  Tijdens de pauze kan er voor de jarige gezongen worden (en eventueel cadeautjes worden gegeven). Daarna wordt de Okinawaanse reis weer hervat en bewegen we verder met alle leuke opdrachten die nog liggen te wachten. Het feestje duurt in totaal zo’n 2 uur.

Tijdens de les is er onbeperkt (suikervrije) limonade. De kinderen ontvangen na afloop een stuk fruit en het welverdiende Karate Certificaat met een officiële benoeming.

Kleding:

Voor het karategevoel is het super gaaf als iedereen een karatepak aan heeft. Daarom zorgen wij ervoor dat iedereen een pak aan krijgt op het feestje. Geef bij de aanmelding duidelijk aan hoeveel kinderen een pak nodig hebben en in welke maat. De kinderen die zelf een karatepak / judopak hebben, kunnen dit zelf meenemen. De gebruikte pakken kunnen na afloop in de kleedkamer worden achtergelaten, wij zorgen ervoor dat deze vervolgens naar de wasserette gaan. Het karatepak is extra leuk voor het echte karate gevoel!

Leeftijd: 7 t/m 10 jaar
Het feestje kan worden ingepland op een zaterdagmiddag om 14:00 uur

Groepsgrootte: t/m 10 kinderen (vast bedrag)
Bij meer dan 10 kinderen komt er per kind een bedrag bij van € 16,50 per kind. (Max . 15 kinderen. Ouders zijn kosteloos aanwezig.)

Kosten:  €199,- inclusief btw.
Locatie: Heidebloemstraat 201, 6533 SP Nijmegen

Hier ziet u een impressie van het SEFI karatefeestje:

Klik hier voor de betalingspagina:

Let op: graag eerst via het invulformulier de datum van het feestje afstemmen met Dojo SEFI, betaling graag na het akkoord voldoen)

Aanvraag SEFI karate kinderfeestje:

Bedankt voor je aanmelding, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Probeer het opnieuw, er ging iets mis. Neem telefonisch contact met ons op.

Klik hier om de algemene voorwaarden voor het SEFI karatefeestje te kunnen lezen.