SEFI FIT TRAINING

De trainingen zijn op individueel niveau uitdagend, maar vanuit een ontspannen sfeer. Bewegen is leuk!

Mijn filosofie is dat je moet bewegen vanuit plezier. Als je dingen doet die je leuk vindt boek je sneller resultaten.

De trainingen worden bij voorkeur buiten gegeven. Bij slecht weer is de trainingslocatie voorzien van overdekte ruimtes. De lessen worden gegeven in kleine groepjes waarbij er aandacht is voor iedereen. De lessen starten met een lichte warming-up gevolgd door kracht- en bewegingsoefeningen. Invloeden vanuit de vechtkunst en vechtsport worden verweven in de lessen.

Meld je hier aan voor de fit trainingen!

Lestijden

Dinsdagochtend:
10:00 tot 11:00 uur – Locatie Berg en Dalseweg 400

Donderdagavond:
18:30 tot 19:30 uur – Locatie Berg en Dalseweg 400

Weekendtrainingen:
Zaterdagochtend 10:00 tot 11:00 uur – Locatie Honig (smeltkroes 16)

Andere tijden op aanvraag mogelijk (Stuur een mailtje naar info@sefi,nl )

Locatie

Zomerkamp

Het zomerkamp in en rondom Lunas komt er weer aan! Dit jaar wordt het de 19e editie!

Omdat we met Dojo SEFI al jaren naar dezelfde plaats gaan, hebben we een kleine, gezellige camping in de buurt van Le Bousquet-d’Orb kunnen regelen die vrijwel geheel tot onze beschikking staat.

Natuurlijk worden er fit- en karatetrainingen gegeven.  We kunnen van 29 juli tot 12 augustus op de camping terecht, dus het is mogelijk eerder aan te komen en/of later te vertrekken.

Er is een riviertje in de buurt waar je lekker kunt zwemmen en we houden een barbecue ter afsluiting. De kosten voor deelname aan het kamp zijn 60,- euro. Als deelnemer kun je gebruik maken van de camping en je kunt meedoen aan alle trainingen gedurende de week. Let er wel op dat het eten en drinken niet bij de prijs is inbegrepen!

Het vervoer van Nederland naar Zuid-Frankrijk wordt geregeld als de inschrijvingen binnen zijn. Dan weten we hoeveel auto’s er beschikbaar zijn en hoe we de indeling het beste kunnen maken. Voor een hele week Lunas, inclusief heen- en terugreizen, trainingen, camping en eten, heb je naar schatting  €400,- nodig.

In het kort:
Wat: Zomerstage Lunas
Waar: In en rondom Lunas, Zuid-Frankrijk
Wanneer: camping beschikbaar van 2 augustus tot 14 augustus
Deelnemers kosten: €60,-

Schatting totaal  €400,-

Wil je deelnemen aan het zomerkamp? Stuur dan  een e-mail met vermelding van naam, adres en telefoonnummer naar info@sefi.nl

Wil je meer zien over het zomerkamp ? Bekijk onze video’s in de galerij.

Video